Prošlo je manje od godinu dana od kada je Kaia Gerber debitovala na modnim pistama. Nakon toga mlada zvezda modelinga nastavila je da niže uspehe. Podsetimo se da je bila glavno lice beauty linije Marca Jacobsa, sarađivala je sa brendom Miu Miu, a najavila je i zajednički projekat sa čuvenim Karlom Lagerfeldom u okviru kreiranja kolekcije namenjene za mlađu populaciju. 

I sam početak 2018. godine bio je veoma radan za ćerku Cindy Crawford, naime 16- godišnja lepotica je snimila svoju prvu kampanju za francusku kuću Chanel. Kaia je zvezda kampanje koja je posvećena ženskim tašnama i kao pravi profesionalac je odradila svoj angažman.  

Crno-bele fotografije radio je lično gospodin Lagerfeld, a na njima možemo da vidimo Kaiu u različitim pozama sa tašnama u ruci ili na ramenu. Da su ove fotografije veoma posebne, govori činjenica da je manekenka fotografisana u apartmanu mademoiselle Chanel u Parizu okružena ličnim stvarima slavne Coco. 

U nastavku pogledajte kako izgledaju fotografije Kaia Gerber koje je radio Karl Lagerfeld za najnoviju kampanju: 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/