Deena Abdulaziz Al-Saud odavno je na našem street style radaru! Neobična dama koja ne nosi hidžab i burku, a prepoznatljiva je po svojoj pixie kosi i vrlo ekscentričnim modnim izborima koje potpisuju najjača dizajnerska imena, čest je gost Pariske nedelje mode.

Arapska Carrie Bradshaw kako su je mnogi prozvali jer često nosi haljine i asimetrične suknje iznad kolena, imala je tu čast da slavni Christian Louboutin po njoj nazoveo jedne cipele. 

Ova crnka koja je titulu princeze stekla 1996. godine kada se udala za princa Abulaziza bin Nasera, u venčanici slavnog tunižanskog dizajnera i prijatelja Azzedine Alaie, obožava modele koje potpisuju Prada, Dior, Gucci te je i sama vlasnica butika ekskluzivne garderobe.

Mi smo je primetili u Parizu gde je ispratila drugi dan PFW karavana u belom kaputu uzanih, sofisticiranih revera koji krase efektne aplikacije apstraktnog životinjskog sveta. Ispod ovog krajnje statement kaputa, lepa Deena ponela je beličaste pantalone i blejzer od deblje vune. Finiš je bio otmen i vrlo classy: salonke u tamnoj nijansi bordo boje sa kristalno cvetnim ukrasom pri vrhu i belo-žuta torba sa otisnutim rupicama po teksturi.

Detalj u vidu ležerno prebačenog kaputa preko ramena, demonstrirao je svo stilsko umeće ove fashion princeze. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/