Kada ste uspešna medijska ličnost, jaka žena, majka i preduzetnica, putujete konstantno širom sveta, neophodno je da pronađete određeni mehanizam koji će vam obezbediti da smanjite nivo stresa u svakodnevnici. 

Upravo zbog ovog razloga, Victoria Beckham "uvela" je skrivene džepove kao nezobilazni detalj odevnih komada koje kreiara.

Naime bivša članica grupe Space girls duboke veruje u moć kristala i smatra da je "zahvaljujući njima okružena samo pozitivnom energijom". 

"Zato gde god krenem u džepu imam kristal, i to mi obezbeđuje da se osećam samouverenije i moćnije. Želela sam da i moje mušterije imaju takav osećaj. Zbog toga sam i dizajnirala skrivene džepove, ne bi li i druge žene mogle da ponesu sa sobom nešto što im možda omogućuje da se tako osećaju", objasnila je brineta. 

Vicky je naglasila kako je prvi kristal koji je kupila bio crni obsidian i da je uvek sa njom, a posebno kada su joj potrebne snaga i zaštita: "Ljubav prema kristalima navela me je da uradim kolekciju na ovaj način. Počela sam tako što sam posmatrala sopstvenu kolekciju kristala i pomislila sam da bi to možda bilo važno za moje kupce."

Dizajnerka je takođe  otkrila kako je rozen-kvarc nosila sa sobom kada je revija bila u toku, jer joj je obezbeđivao pozitivnu energiju.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/