Iako se za glavne wedding sezone smatraju dva meseca - maj i oktobar, i letnji period važi za doba kada mnogi parovi staju na ludi kamen. Naravno, leto samo po sebi diktira malo drugačije uslove i atmosferu pa se zaljubljeni parovi spremni konačno da izgovore sudbonosno "Da" mahom opredeljuju za varijante na plaži, kraj reke ili u nekoj raskošnoj bašti.

Mlade opet koje sanjaju da njihov najbitniji dan u životu protekne na najboljem mogućem nivou, najveći deo vremena potroše na izbor venčanice. Iako letnje mlade vole lepršave krojeve, svilene i lagane materijale, opet i među njima ima dosta onih koje ne žele da se odreknu sna o najlepšoj venčanici u kojoj će prošetati do svog izabranika.

Ukoliko ste i vi jedna od njih, a posebno ste fan delikatne i romantične čipke ELLE je pronašao savršenu haljinu na Instagramu koju potpisuje pariski bridal bohemian brend Rue De Seine.

Strukirani haljinu srcolikog dekoltea sa naglašenim korsetom krasi prelepa, sitna boho čipka, duga suknja koja se blago širi od bokova i podvezice od čipke koje su stilizovane tako da krase predeo iznad lakta. Treba napomenuti kako je čipka više prašnjavo bela i ima taj ivory ton, što sam čipkani rad čini vrlo starinskim i nekako posebnim.

Gola ramena, jednostavan i ne previše debeo veo kao i raspletena duga kosa u zlatkasim pramenovima doprineli su da ovaj look proglasimo za najlepši bridal model koji smo videli na Instagramu ovog leta.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/