S obzirom da glavni čovek Chanela ima 84 godine moramo mu odati priznanje za i dalje vrlo impozantnu pojavu, iako nas je ista pomalo šokirala.

Kada je u pitanju Karl, sigurni smo da će prepoznatljivi outfit zauvek ostati njegov zaštini znak, razlog zbog koga su ga papraci i ovaj put ipak prepoznali.

Tamno odeo, bela košulja sa visokim okovratnikom, crni šešir i bela kosa pokupljena u rep.

Malo je osoba muškog pola koje ovako izgledaju ili možda čak nijedna!

Međutim, ono što je izostalo dok je modni mag izlazio iz jednog od restorana u Sent Tropeu, jesu tamne sunčane naočare, bez kojih kada malo bolje razmislimo, nismo ni sigurni da smo ga ikada uopšte videli

Umesto naočara za sunce, tu su bile klasične naočare za vid sa tamnim ramom, dok je uredno podšišana brada i dalje pomalo šokantna novina u izgledu dizajnera, te još uvek na nju ne možemo da se priviknemo, a pogotovo u kombinaciji sa klasičnim naočarima.

Ne možemo reći da veliki Karl izgleda loše, ali nismo baš ni sigurni da ovo "eksperi9mentisanje" sa izgledom ide u dobrom pravcu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/