Marina Krtinić, koja je 2015 proglašena za Modela godine na Elle Style Awards nagradama i dalje osvaja svet!

Devojka neobične lepote i upečatljivog karaktera koja je po epitetima prava Amazonka bila je jedna od vodećih modela na pariskoj reviji Saint Laurenta koja je održana preksinoć isped Ajfelove kule.

Marina koja je u svet manekenstva ušla sa nepunih 19 godina, a taj isti osvojila ne samo sa lepotom i figurom već i velikim profesionalizmom imala je efektan look na reviji francuske kuće. Krtinić koja je na mrežama poznata pod imenom @coopermarina a za ELLE je snimala nekoliko editorijala te se našla na naslovnici Elle Srbije u aprilu 2014.

Na Saint Laurent reviji Marina je prošetala u uzanim kožnim pantalonama crne boje s mat podlogom i zlatnom bolero bluzom, dužeg kroja koju je stilizovala uz proziran top koji je otkrio njen ravan stomak. Ipak, stav i beauty segment pokupili su najviše aplauza! Kratka bob kosa sa ravno isfeniranim šiškama koje su prekrile njene oči, bleda put i jak crveni karmin ispratili su rokenrol hod i look, dok su crni šešir, ruke u džepovima i metalik cipele bile taj završni tocuh koji je učinio da Marina izgleda poput moderne i ženske verzije Micka Jaggera.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/