Instagram nam je kao i uvek glavna inspiracija kada nam dolazi nova sezona.

Tako su nam i sada modne influencerke servirale nove trendove i ovih pet trendova definitivno će biti nezaobilazni tokom jeseni. Svideli vam se ili ne, ove trendi komade u idućim mesecima viđaćete na svakom koraku (ili Instagram profilu).

Animal print

Uz karirani, ovo je najpopularniji uzorak sezone. Komade inspirirane životinjskom kožom ili krznom možete pronaći na svakom koraku, a nećete pogrešiti čak ni ako ih kombinujete uz jarke boje ili druge uzorke.

Kombinezoni

Čini se kako kombinezoni više nisu samo letnja ili svečana uniforma. Stigli su i u jesenjem izdanju, a možete ih pronaći u raznim materijalima, s mnoštvom uzoraka i u svim bojama duginog spektra.

Haljina s izrezom

Ovaj poznati dizajnerski komad popularan je i u high street verzijama, a viđali smo ga na nedeljama mode u različitim kombinacijama. 

Kaubojske čizme

Čak je i manekenka Kendal Džener prigrlila ovaj trend, a osim u jarkim bojama, kaubojske čizme nose se i nešto prigušenijim tonovima.

Biciklističke helanke

Tu su već neko vreme i ne planiraju da uzimaju pauzu. Srećnice koje žive u toplijim krajevima nosit će ih i u jesenskom i zimskom razdoblju i to u kombinaciji sa sakoima , a mi ćemo morati pričekati do nekog kasnog proleća kada će nas dizajneri i brendovi verovatno iznenaditi s neonskim izdanjima ovog trendi sportskog komada. 

Izvor: Index Rouge

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/