Kao jedan od najdominatnijih modnih meseci, novembar sa sobom nosi upečatljiv street style koji u ovoj sezoni preferira povratak u '90-te obeležene logomanijom, sjajnim materijalima i efektnim aksesoarima, a tu su i nezabilazne glam '80-te, koje tmurnim jesenjim večerima daju posebnu dozu blještavila. 

Kako da ponesete ove vodeće trendove sezone predstavljamo vam u našim glavnim fashion pričama, ali i posebnim dodacima u vidu čak dva specijalana šoping vodič dodatka, u pitanju su XYZ ultimativni šoping vodič i Rajićeva Shopping Center FASHION GUIDE.

Međutim, posebno "modno" mesto novembarskog broja zauzima dama sa naslovne strane, poznati brazilski supermodel Isabeli Fontana, koja se slikala u Parizu specijalno za srpsko izdanje Elle magazina, upravo u duhu pomenutih '90-tih.

Foto: Dawid Klepadlo

Posle tri decenije na modnoj sceni našoj redakciji je (odgovarajući svakom članu tima ponaosob) otkrila je zašto obožava trendove iz ove legendarne ere, kako ih primeniti u savremenom dobu i zbog čega danas pojam supermodela nosi veću odgovornost.

Još jedna rubrika na koju smo posebno ponosni u novembarskom izdanju jeste Haute Culture, u kojoj vam otkrivamo ko su to IT Beograđanke čijem stilu ne samo da se divimo, već one svojom pojavom i upečatljivim stajlingom na jedinstven način predstavaljaju duh glavnog grada.

foto: Jovana Tomašević

Haute Culture na svojim stranicama donosi i veliki intervju sa još većim imenom iz sveta filma, slavnim filmskim rediteljem Rajkom Grlićem, autorom istorijskih ostvarenja, miliona osmeha i još više otrežnjujućih spoznaja, koji je priznao Aleksandru Đuričiću da svoju konstantnu stvaralačku vitalnost duguje snovima, mašti i igri, ali i nesposobnosti da kaže „dosta je“ i ostane živ.

Beauty departman kao i uvek donosi poslednje novitete iz sveta lepote, dok se naš insajder u ovom broju ozbiljno posvećuje temi pod nazivom "Boja koju ne želimo", hiperpigmentaciji.

Kao posebean dodatak u beauty segmentu prenosimo vam delić atmosfere sa našeg prvog ELLE Masterclassa održanog pod vođstvom čuvene šminkerke Ene Jović, događaj na kome su svi polaznici imali prilike da otkriju neke od tajni vrhunskih šminkera.

foto: Aleksandar Anđelić

Pored Elle broja sve čitaoce očekuje i XYZ dodatak...


Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/