Prvo su to bile šnale za kosu sa upečatljivim kristalnim cvetićima, koje je ponela Alexa Chung, potpuno transformišući svoj izgled ovim detaljem od svega 12 funti. Onda su na red došle biserne torbice brenda Shrimps, a sada je tu najnoviji aksesoar koji kruži Instagramom i i zaista zasluženo dobija svoje parče slave.

U pitanju su duboke kožne čizme brenda Paris Texas.

Ne zvuči vam poznato? Nije važno, mi ćemo vas upoznati sa svim bitnim detaljima.

Jedna od prvih na spisku čuvenih trendseterki, koja nosi ovaj italijanski brend, jeste Emily Ratajkowski. Nedavno je viđena u bordo paru tokom jedne žurke u Njujorku, ali i u verziji sa zmisjkim printom tokom septembra na milanskog Fashion Weeku. 

Instagram zvezde  Chiara Ferragni, Diletta Bonaiuti i Tiffany Hsu, uveliko šetaju svoje čizmice po ovoj mreži, dok ih je Eva Chen prošetala u sklopu svog rođendanskog outfita.

Toliko što se tiče vodećih trendseterki, a sada ono što se tiče samog brenda:

Ovaj italijanski brend osnovan je 2015. godine od strane sestara Annamarie i Margherite Brivio.

Uprkos njihovom imenu i poreklu, samo ime brenda izabrano je na osnovu ideje kontadiktornosti koju ovi gradovi predstavljaju. Pariz kao sinonim za sofisticirani stil i Teksas kao onaj poznat po zabavnom stavu koji poseduje.

Međutim, svaki deo cipele koji koje sestre potpisuju, napravljen je u italiji, od đona do kopčanja, čak je i pakovanje u kom cipele i čizme dolaze, označeno sa: Made in Italy.

"Zaista volimo ekscentrične detalje, poput dijamanta na našim mules sandalama. Oni čine da najjednostavniji outfit izgleda glamurozno. Naše cipele mogu biti nošene sa najraznolikijim komadima, bilo da je recimo u pitanju klasičan denim ili vuneni džemper obučen preko večernje haljine", objašavaju Paris Texas estetiku osnivačice brenda.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/