Pogađate, reč je o 23-godišnjoj Kendall Jenner, koja je prema izveštaju najpoznatijeg poslovnog časopisa od juna 2017. do juna 2018. godine zaradila vrtoglavih 22,5 milona dolara, gotovo dvostruko više od kolegice Karlie Kloss koja je sa zaradom od 13 miliona dolara zauzela drugo mesto.

Iako smo je tokom godine retko mogli videti na pisti jer je odbijala poslove, čime je razljutila brojne koleginice, Kendall je zaradu osigurala kampanjama s najpoznatijim brendovima.

Podsetimo, manekenka je u avgustu ove godine u intervjuu za časopis Forbes izjavila:

"Od početka smo bili jako izbirljivi oko poslova koje ću prihvatati. Nikada nisam bila jedna od onih devojaka koje će odraditi po 30 revija u sezoni ili šta god već rade. Imala sam milion poslova, ne samo revije. Sve to me je izuzetno umorilo i morala sam malo da stanem jer sam bila na rubu nervnog sloma."

Zbog ove izjave prozvale su je mnoge koleginice koje su ovu izjavu doživele kao uvredu za njihov trud, ali Kendall svakako ne mari mnogo za to, s obzirom na vrtoglave cifre koje ležu na njen račun.

Treće mesto na lestvici ove godine podelile su manekenke Chrissy Teigen i Rosie Huntington-Whiteley, svaka sa zaradom od 11,5 miliona dolara.

Na četvrtom mestu našle su se manekenke - Gisele Bündchen i Cara Delevingne sa zaradom od 10 miliona dolara.

Izvor: Index Rouge