Britanska menekenka koja već neko vreme odsustvuje sa revija i iz sveta modnih editorijala i kampanja, vratila se prošle godine u septembru na svetske piste upravo na reviji francuske kuće Balmain.

Cara je otvorila show odevena u metalik topu, belim oversize mantilu i baggy pantalonama. Već tada dogovorena je saradnja između Delevingne i Balmaina čiji rezultat je tek sada ugledao svetlo dana.

Provokativan portret na kome je Cara potpuno razgolićena dok sedi na velikoj kocki ipred ogromnom slova B, nije jedina slika iz kampanje. Tu je i fotografija na kojoj Cara pozira pored kreativnog direktora brenda Oliviera Rousteinga.

(100.000 pratilaca manje za noć: Šta je to uradila Cara Delevingne?)

"Ovo nije samo oda zlatnoj muzičkoj eri 90-ih, već i miksu rasa jer na slici imamo sudar dva različita tona kože. Sve je pročišćeno i transparentno", izjavio je Olivier koji je otkrio da je bila njegova posebna želja da sarađuju sa Carom.

"Obožavam je i nisam želeo da je odenem u bilo kakvu odeću. Njen izraz je toliko snažan i magnetičan, jednako kao najsavršeniji komad odeće."

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/