Poznate sestre su plenile modnim izborom - svaka na svoj način, ali su zato imale isti ukus za aksesoar, odabravši statement rukavice.

(Ooh La La: Najbolji street style s početka Paris Fashion Week-a)

Gigi je krenula futurističkom rutom noseći kompletan outfit sa piste iz najnovije kolekcije brenda Off-White. Look je podrazumevao vrećasto beli kombinezon, pojas koji sužava struk i bele patike.

Detalj koji je privukao najveću pažnju?

Par crnih rukavica u motocross stilu koje su se protezale duž njene ruke u crno-belo-crvenoj kombinacii sa plavim završetkom.

Dok je Gigi bila i sporty fazonu, njena mlađa sestra se odlučila više za miks pariskog stila i Off-White-a!

Bell je nosila krem trenč kaput sa ekstremnim ramenima i oversize rukavima, koji je ocrtavao laskavu siluetu peščanog sata.

I dok se ova odeća činila potpuno drugačijom od one koju je Gigi ponela, postojao je jedan zajednički faktor: kao i njena sestra, Bella je nosila crne rukavice za završni klasični izgled. Crna marama oko vrata, ustručen maksimalno mantil, zlatna dugmad i kožne krem čizme sa crnim vrhom... Bella zna kako da izgleda classy, i ovoga puta ako smemo da primetimo, bolje od sestre. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/