Ovo je jedna od najuzbudljivijih i najvećih vesti u modnom svetu do sada: Počevši sa prestonicom Velike Britanije 13. septembra, pa potom Njujorkom, Milanom i na kraju Parizom, karte za prvi red bilo koje revije koja će se održati u nekoj od navedenih modnih metropola možete da kupite i vi.

Zato je ona nezamenjiva: 5 najznačajnijh revija Kate Moss u istoriji mode

Karta koja podrazumeva stajanje iznosi 147 evra, a ukoliko želite reviju da posmatrate iz prvog sedeći to će vas koštati 267 evra - u pitanju je VIP karta.

Baš kao što je i inače običaj na Nedeljama mode, ispod vašeg sedišta čeka vas poklon, koji podrazumeva razne proizvode dizajnera čiju reviju gledate.

On stoji iza najčuvenijih catwalk slika supermodela: Čovek koji je fotografisao preko 500 najboljih modnih revija (VIDEO)

I to nije sve, ne samo da ćete uz VIP kartu možete da očešete rame sa nekom od svetski poznatih ličnosti, već ćete baš poput njih, dobiti i pristup VIP lounge delu, koji uključuje piće i hranu. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/