Mladi glumac od šale briše konkurenciju na svim poljima.

Kao da već nagomilane pohvale, nagrade i afirmacije u kratkom veku njegove karijere nisu bile dovoljne, mlada nada holivudskog sazvežđa - Timothée Chalamet, zaključuje godinu sa još jednim prizanjem, ovoga puta zbog svog stila, a ne glume.

U vestima koje neće iznenaditi nikoga, upravo je on na prvom mestu GQ-ove liste najbolje odevenih muškarca 2020. godine, ostavivši iza sebe velika imena popout Brada Pitta, Davida Beckhama i Harry Stylesa.

Ako do sada niste bili sevsni izgleda i stila mlade glumačke zvezde koja je slavu stekla prvenstveno čuvenom Call Me By Your Name, sada je krajnje vreme da se upoznate sa o vom inforamcijom u njenom punom sjaju.

Od kada je počeo da se pojavljuje na raznim, prvenstveno velikim filmskim događajima (premijerama i festivalima), umeo je da privuče pažnju više od svojih koleginica u kestravagantnim i galmuroznim toaletama.

Niko drugi, na kraju krajeva, ne može na crvenom tepihu da se pojavi u oslikanom ansamblu Sterlinga Rubyja ili ponese haljinu Haidera Ackermanna, a da ne izgleda kao da se previše trudi, glumi klovna ili bespotrebno privlači pažnju.

Timothée Chalame može i izgleda zadivljujuće!

Izvor: elle.hr/elle.rs