Još jedna od devojaka koja se usudila da svoje zamisli realizuje i zahvaljujući inovativnom pristupu trendovima, ali i zahvaljujući Instagramu - koji je zaslužam za to što se dobre vesti brzo šire, a modni poklonici sada već uveliko izoštrenim okom, lako prepoznaju kvalitet od nečega što samo to želi da bude, uspela je da svoje snove pretvori u stvarnost i time usput usreći na desetine hiljada žena.

Poljsku dizajnerku na Instagramu prati preko 100.000  modnih poklonika, a neki od njenih klijenata su Emily Ratajkowski, Kendall Jenner, Alicia Vikander, Gigi Hadid, Rosie Huntington-Whiteley, ali i influenserka Pernille Teisbeak.

Dok je njen redovni klijent Adriana Lima.

Magda Butrym godinama je radila kao stilistkinja i zahvaljujući ovom poslu shvatila šta je to što žene danas žele od odevnih komada, šta im nedostaje i na koji način bi želele da prikažu sebe, svoj stil i na kraju - svoje telo u njemu.

Shvatila je da u velikoj modnoj ponudi ženama nedostaju komadi koji poseduju pročišćenu, ali sofisticiranu svakodnevnu estetiku.

I upravo to im je ponudila, nadograđen stil za svaki dan, ali i u isto vreme glam i edgy komade za svečanije prilike.

Od haljina neočekivanog kroja, efektnih štikli i generalno akseosara koji su vrlo damski, šik i pomalo ispred svog vremena, a opet odaju počast baš tom prefinjenom ženstevnom stilu prohujalih vremena, Magda Butrym kreira komade za kojima jednom rečju: žudimo!

Zato nam je čast, što je baš izabrala da jedna od njenih večernjih haljina iz kolekcije za proleće-leto 2020., nosi ime Beograda, a izgleda ovako: