Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vesti

VELIKO MODNO BRAVO: Čovek koji je do sada donirao najviše novca za borbu protiv virusa je dizajner!

Autor majab
Autor majab

Da je poslovica "Čovek je velik onoliko koliko daje drugome" tačna, dokazao je poznati dizajner.

Izvor: Foto: Profimedia

Već u samom startu brobe protiv korna virusa podigle su se velike modne kuće i dale svoje velikodušne doprinose.

Prva je bila kompanija LVMH koja poseduje luksuzne brendove - Louis Vuitton, Gucci, Hennessy, Bulgari, Fendi, Kenzo, Givenchy i mnoge, mnoge druge.

Ova velika kompanija svoja postrojenja za proizvodnju kozmetike - tačnije parfema, stopirala je i počela da proizvodi gel za dezinfekciju ruku koji je donirala vladi Francuske ne bi li pomogla u borbi protiv korona virusa.

Odmah nakon velikog modnog konglomerata, svoju pomoć u borbi protiv virusa vladi Italije pružio je modni dizajner Giorgio Armani donirajući sumu od 1.4 miliona dolara.

Aktu humanosti u vidu borbe protiv globalne pandemije, odmah potom pridružuje se i čuveni modni dvojac Domenico i Dolce Gabbana. D&G donirali su Univerzitetu Humanitas, koji proučava reakcije imunog sistema na koronavirus svotu od pet miliona dolara!

Na ovoj laskavoj listi huamanog akta u borbi protiv opasnog virusa, našle su se brojne poznate ličnosti, među njima i naš teniser Novak Đoković.

Ipak, za sada kako u svetu poznatih, tako i u modnom svetu - niko nije donirao sumu koja je velikodušna baš u ovolikoj meri.

To je učinio jedan od najpoznatijih američkih dizajnera današnjice - veliki Ralph Lauren.

Modna kompanija Ralpaha Laurena donirala je svotu od 10 miliona dolara za borbu proziv virusa covid19.

"Sada više no ikada, u ovim nemilim vremenima, naša misija je da budemo oslonac i podrška jedni drugima", izjavio je poznati dizajner.

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity