Dok sam ovih dana opsednuta stihovima poznate dive Celin Dion “Courage, don't you dare fail me now”, istovremeno na Instagramu nailazim na njenu sada već i prilično poznatu (iako je nastala nedavno) street style fotografiju u Oscar de la Renta toaleti.

Mada je u pitanju “so Carrie Bradshaw moment , to ne osporava činjenicu da kanadska pevačica nosi jesenju kreaciju koja je osvanula tek u februaru na pisti Njujorške nedelji mode.

Celine danas puni 52.godine, a na delu dokazuje da je zaista postala lider ekstravagantnog stila na primenjiv način. Za njen trenutni izgled je zadužen mega stilista Law Roach.

Svi bruje o stajlingu poznate pevačice koji je u fokusu modnih medija poslednje dve, tri godine, ali svaki fashion znalac i te kako pamti beli back-to-front tuxedo look na dodeli Oskara koji je kreirao legendarni, neponovljivi John Galliano, a Celine ponela sa neverovatnom lakoćom.

Danas slavimo rođendan legendarne pop dive i podsećamo se njenih nezaboravnih outfita u proteklih četri decenije koliko traje i njena karijera.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte neke od stajlinga s početka karijere Celine Dion, pa sve do onih poslednjih fotografisanih na Nedeljama mode u Parizu i Njujorku i biće vam vrlo przo jasno da je Celin imala odličan osećaj za stil i mogo pre no što je postala središte interesovanja modnih medija.

Tekst: Ana Ostojić

Ne, nije nikako istina da je ona ODJEDNOM postala veliki modni znalac.