Manifestacije koje se iščekuju 365 dana, kakva je i Grammy dodela nagrada, često navedu slavne zvezde na pogrešan put. U želji da se istaknu i privuku pažnju, spremni su na kojekakve upadljive i ekscentrične izglede, koji u osnovi ne nose nikakvu modnu i estetsku vrednost.

Nisu svi Lady Gaga koja i najbizarnije modne kombinacije učini remek-delima, s toga je neke modne dileme najbolje razrešiti bezvremenom klasikom. Mala crna haljina i jednostavni smoking gotovo da se više ne pojavljuju na crvenom tepihu, a u svetu preterivanja (u svemu), postali su isuviše potcenjeni.

Od glamura do vulgarnosti - na ovogodišnjoj dodeli Grammy nagrada bilo je svega. Iako ne možemo da se otrgnemo utisku da je dobro obučenih bilo manje nego ikada, izuzeci su znatno podigli prosek

Tu je glam rock boy Harry Styles u crnom kožnom Gucci odelu sa šalom od perja, zatim Beyonce i Noah Cyrus u Schiaparelli haute-couture haljinama, Taylor Swift u Oscar de la Renta cvetnoj bajci, i Dua Lipa sa čak dve magične Donatella-approvedVersace haljine.

Billy Eilish na ovom je spisku zahvaljujući doslednosti svom nesvakidašnjem i uvek kontroverznom izgledu, koji je sada predstavljen Gucci odelima u dve verzije, a Giambattista Valli haute-couture haljina bila je izbor sa kojim pevačica Jhene Aiko nije mogla da pogreši.

U nastavku pogledajte najbolje obučene zvezde.