H&M navodno od 12. aprila planira da pusti u prodaju asortiman odeće sa crvenog tepiha naziva "Exclusive Glamour Conscious Collection", a kreator Behnaz Aram, koji se pridružio dizajnerskom timu kompanije u avgustu prošle godine, naći će se na čelu ovog luksuznog brenda.

Inače portparolka kuće, Charlotta Nemlin odbila je da potvrdi spekulacije ali priznaje da kompanija konstantno teži ka ostvarivanju novih ideja. "Mi stalno tragamo za novim idejama; to je prirodan deo našeg posla. Međutim, trenutno se ne dešava ništa o čemu bi trebalo da se priča", rekla je ona za WWD.

Glumica Michelle Williams je već podržala liniju "Exclusive Glamour Conscious Collection" noseći jednu od njihovih dvobojnih dugačkih toaleta na dodelu BAFTAs u februaru ove godine.
Govoreći o Michelle, Charlotta je prethodno rekla: "H&M se udružio sa stilistkinjom Kate Young, koja sarađuje sa Michelle i obe su pokazale veliko ineresovanje za saradnju. Osećali smo da je ovo fantastična prilika i novi zanimljivi način da prikažemo naše dizajne."