Brend House of Holland izbacio je specijalnu novu organičenu humanitarnu kolekciju. Četiri komada od kojih se sastoji kolekcija biće dostupni kupcima preko sajta eBay. Sav prihod od prodaje namenjen je istraživanju kancera u Velikoj Britaniji.

"Pomoć istraživanju kancera u Velikoj Britaniji je humanitarna akcija koja mi je veoma bitna. Uvek sam spreman da pružim podršku na bilo koji način. Stvarno sam oduševljen što će profit od prodaje biti doniran baš za ovaj projekat", rekao je Henry Holland.

Kolekcija se sastoji od majice sa ispisanim sloganom, helanki, iPhone futrole i haljine. Sve komade, osim futrole za telefon, karakterišu šareni printovi koji odlikuju i standardnu kolekciju jesen/zima 2013-2014 ove kuće.

"Ovo je druga sezona kako sarađujem sa eBayom", rekao je Henry Holland. "Uzbuđen sam što će House of Holland stići do šire publike i pokazati fanovima osnovni print koji odlikuje i reviju preko komada capsule kolekcije koja je dostupna na eBayu."

Brend House of Holland i kompanija eBay zajedno su se priključili humanitarnoj akciji pomoći istraživanju raka u Velikoj Britaniji.