Ovogodišnje tradicionalno gala veče za pomoć organizaciji amfAR koja se bori protiv AIDSa, "Cinema Against AIDS" biće održano 23. maja na Kanskom festivalu. 

Na reviji "The Ultimate Gold Collection Fashion Show" pod pokroviteljstvom LoveGolda, učestovaće četrdeset top modela među kojima su i Alessandra Ambrosio, Angela Lindvall, Jessica Hart, Joan Smalls, Karlie Kloss, Liberty Ross, Lily Donaldson i Rosie Huntington-Whiteley i nosiće modele u zlatnoj boji.

Odabir haljina popularnih brendova kao što su Chanel, Burberry, Roberto Cavalli, Armani, Shiatzy Chen i Tarun Tahiliani, napravila je Carine Roitfeld.

"Želela sam da tema ove kolekcije bude zlatna boja jer ona reprezentuje toplinu, ljubav i uspeh", izjavila je  Roitfeld.

Organizatori najavljuju da će ovogodišnji "The Ultimate Gold Collection Fashion Show" biti mnogo više od šetnje crvenim tepihom, a šou će moći da se prati uživo na sajtu LoveGold.com.

Do tada, pogledajte u galeriji šta su nosile poznate dame na prošlogodišnjoj večeri "Cinema Against AIDS".

Humanitarno veče za pomoć obolelima od AIDSa na Kanskom festivalu biće obojeno u zlatno, jer će top modeli modeli nositi zlatne toalete popularnih brendova poput Chanela, Burberryja, Roberta Cavallija...