Američko udruženja modnih dizajnera CFDA dodelilo je nagrade najboljim mladim dizajnerima na spektakularnom događaju na kojem je obeležena i desetogodišnjica fonda "Vogue Fashion Fond".

Ove godine nagrada za najbolje mlade dizajnere je otišla u ruke kreatorskog dua iz Public School brenda: Dao-Yi Chow i Maxwell Osborne.    

Glamuroznom eventu je prisustvovao veliki broj fashionosta – Valentino Garavani, Oscar de la Renta, momci iz brenda Proenza Schouler, Anna Wintour, ali i zvanice iz sveta filma, muzike i umetnosti.

Urednica američkog izdanja Vogue magazina je ovom prilikom podelila pobednicima i nekoliko korisnih saveta.

"Ne dozvolite da vam bilo ko kontroliše vaše viđenje mode i da onda takvu modu potpišete svojim imenom! Morate da volite to što radite više od bilo čega! Pustite da vas inspirišu vaše muze, vaši idoli ali budite svesni ko su vam klijenti! A možda najvažnije od svega: Pronađite najboljeg mogućeg biznis partnera i ne puštajte ga!"    

Pogledajte u našoj galeriji koje odevne kombinacije su izabrale slavne zvanice za ovaj glam događaj: 

Glamurozni event na kojem su Dao-Yi Chow i Maxwell Osborne dobili prestižnu CFDA nagradu za najbolje mlade dizajnere, okupio veliki broj poznatih iz sveta mode, filma, muzike i umetnosti.