Oskarovka i jedna od najlepših žena na svetu već nekoliko godina je zaštitno lice Diorovog parfema J’adore, ali ovaj put se našla u ulozi glavnog modela editorijala koji krasi četvrto izdanje lifestyle časopisa Dior Magazine.

Ispred objektiva slavnog fotografa Patrika Demarcheliera, Charlize koja izgleda bolje nego ikada je pozirala u vrlo izazivnom izdanju na stepenicama ispred palmi, na betonskoj terasi i u elegantnom, ali dark enterijeru s drvenim detaljima.

Briljantna američka glumica je bila obučena u kreacije iz Cruise kolekcije Christiana Diora koje su celom editorijalu dale otmenu, luksuznu notu.

Charlize je nalik rezervisanoj, ali opet senzualnoj blonde lepotici blistala u kratkom, belom, čipkanom topu uparenim s crnim, širim  blejzerom. Potom smo je videli u vunenom, teget bodiju s dugim rukavima, u kojem su do izražaja došle njene duge, izvajane, seksi noge i savršena linija!

Kompletan look, koji je uključivao i slip haljinu s tankim bretelama, glumica je nadogradila sa smokey eyes makeup-om i vrlo svedenom punđom koja je stilizovana s gelom.

Dior Magazine je prvo startovao kao online časopis na proleće 2012. da bi potom usledilo i print izdanje.  U prethodnom broju magazina, glavna zvezda editorijala je bila 23-godišnja holivudska glumica Jennifer Lawrence.

Senzualna, zavodljiva, puna neverovatne energije…, prelepa holivudska glumica Charlize Theron, opet je sarađivala s renomiranom francuskom modnom kućom.