Decembar je mesec kada veliki broj kulturnih ustanova sumira utiske i rezultate iz predhodnih jedanaest meseci i pravi planove za narednu godinu.

Na manifestaciji "Moda za poneti", koja se već tradicionalno održava u KC Gradu, do sada se predstavilo oko 300 autora. Pored domaćih umetnika, KC Grad je ugostio i veliki broj umetnika iz inostranstva poput Bric a Brac, Sophie Bly, Orphan Bird, Johanne Brag i drugih, a zahvaljujući njima radovi više od pedeset domaćih autora su imali grupnu izložbu u Stokholmu, Parizu, Sofiji, Novom Sadu i Sirogojnu.

Kao i svake godine, kraj je rezervisan za decembarsko praznično izdanje Mode za poneti na kojoj ćemo pored velikog broja dizajnera, imati priliku da vidimo i odgovarajuci muzički program, a najboljim izlagačima biće dodeljeni praznični pokloni, koje mogu da očekuju i posetioci.

13, 14. i 15. decembar su definitivno dani kada možete častiti sebe posebnim komadom garderobe ili nakita, izabrati poklone a uz to uživati u piću, kolačima i muzičkom izboru odličnih DJ-eva. U petak će program voditi duo Ewox i Tamarinsky, u subotu O Mašić, a u nedelju vas čeka Pavle Veljković.

Više o programu ove Mode i ulesnicima možete da pronađete na sajtu KC Grada, www.gradbeograd.eu .

Novogodišnja Moda za poneti će se održati 13, 14. i 15. decembra od 17 do 22h u Kulturnom centru Grad...