Glumica koja je bila jedno vreme muza bivšeg Balenciaginog kreativnog direktora, Nicolasa Ghesquiera, se pojavila na poslednjem, najnovijem šou luskuznog brenda Coco Chanel Metiers d’ Art u Dalasu, na kojem je prikazana Chanel kolekcija za Fall 2013.

23-godišnja glumica je za ovu priliku izabrala duboke, narandžaste kožne pantalone i kratak, sivi top iz Chanelove kolekcije za proleće/leto 2014.

Kristin i Karl su se upoznalo pre dve godine u Parizu, kada je zvezda Twilight serijala snimala jedan editorijal u haljini iz jedne Chanel Couture kolekcije.

Do sada smo Stewartovu viđali kao lice Balenciagine "Florabotanica" kampanje. Kako će se snaći u ulozi Chanelovog lica, videćemo ali očekivanja su velika nakon uspešnih kampanja s glumicama Blake Lively, Keirom Knightley i Dianom Kruger koje su pre Kristen bile zaštitna lica brenda.

Kristen je već, kako prenosi Vogue magazin, snimila reklamnu kampanju “The 2013 Metiers d’Art Paris Dallas kolekciju”, koju je fotografisao, ko drugi, nego Karl Lagerfeld, a možemo da je očekujemo u maju 2014. godine.  

Do tada, pogledajte u galeriji slika kakav je teksaški glam show priredio Chanel u Dalasu.

Sad je već zvanično! Američka glumica Kristen Stewart je novo lice francuske modne kuće Chanel!