Već od sutra, svi koji se zateknu u Njujorku moćiće da šopinguju jedan (a i više, jer ipak su to cipele i to cipele sa SJP potpisom!) par cipela s potpisom slavne glumice.

Sarah Jessica Parker koja je juče izjavila da je prilično nervozna pred samo lansiranje kolekcije (28.feb Nordstrom), uspešno krije zabrinutost, ako nas pitate.

Zvezda hit serije i filma (čiji je treći deo najavljen takođe skoro) je bila specijalan gost na otvaranju Pop Up butika u kom su izložene cipele s njenim potpisom.

Sarah je za ovo posebno popodne izabralo sofisticiran beli kaput od brokata modnog dua Dolce and Gabbana koji je uparila sa svojim (ofkors) sandalama u zelenoj boji sa tankim kaišom malo ispod članka. Kompletan look je upotpunila sa efektnom pačvork trend torbicom Jerome Dreyfussa.

Kada je ušetala nakon spoljašnjeg, profi poziranja u butik i skinula pomenuti kaput imali smo prilike da vidimo da je njega uparila sa pink Valentinovom haljinom blago plisirane suknje s čipkanim, crnim rukavima do lakta i čipkanim spoljnim porubom.

Obavezno svratite do galerije da vidite cipele koje prvi put možemo da vidimo u većem broju i krupnom planu >>>

Nasmejana i vidno raspoložena Sarah je za ovaj poseban događaj izabrala kaput dua Dolce i Gabbana i nežnu pink haljinu Valentina.