U svetu venčanica već dugi niz godina postoji samo jedno ime koje skoro nikada ne može da nas razočara.

Američka dizajnerka Vera Wang iz kolekcije u kolekciju se uvek potrudi da bude drugačija. Nakon što je eksperimentisala sa bojama, demonstrirajući nam u proteklim kolekcijama da venčanje ne mora da bude white, već i pink, black, ali i u koži, ovoga puta se vratila svojim čarobnim, eteričnim belim venčanicama u kojima je volimo najviše.

Novu kolekciju je obležila jedna novina. Naime, po prvi put, nakon 24 godine, dizajnerka je umesto klasične catwalk prezentacije, odlučila da svoje najnovije modele za 2015. prikaže u okviru vizualne prezentacije koja je išla uživo na njenom sajtu.

“Prilika da stvorim vizuelni doživljaj odeće, odnosno interpretiran je kroz moju modnu viziju, je potpuno novi način komunikacije za mene. Na ovaj način, mlada postaje umetnički pokretač koji povećava moju ljubav prema modi. Verujem da su svi uživali u ovom nesvakidašnjem i drugačijem iskustvu, “ izjavila je Vera.

U njenoj novoj kolekciji dominiraju uzane venčanice od čipke i svile, ali i modeli koji su vrlo  lepršavi i ekscentrični. Nama je za oko posebno zapala dvodelna venčanica koju čine kratak top i lepršava suknja pun krug.  

Novu kolekciju je ispratila i nesvakidašnja prezentacija koju je bilo moguće ispratiti putem Verinog sajta...