Najnovija Diorova kolekcija za Cruise 2015 prikazana je u Njujorku, dva dana nakon Met Gale. Još jedna fashion „žurka“ je okupila samo elitu stilskih ikona, od Anne Wintour, preko bad girl Rihanne do sweet Hanneli Mustaparte.

Jennifer Lawrence je jedina izostala, ali iz opravdanih razloga s obzirom da je trenutno u Parizu u kom snima nastavak serijala Hunger Games: Mockingjay. To je svakako pružilo priliku Rihanni da bude glavna zvezda prvog reda.

Pevačica sa Barbadosa je za ovu priliku izabrala svilenu pink haljinu, zatvorenog dekoltea, midi dužine, sa blagim asimetričnim naborima pri dnu. Kompletan look pevačica je upotpunila crvenim ružem, miksom punđe i puštene kose, mini torbom Lady Dior iz prolećne kolekcije i Diorovim krem salonkama sa asimetričnom linijom.

Druga Diorova ambasadorka, Marion Cotillard se pojavila u svetlucavoj, prozirnoj haljini sa sitnim tufnama u spektru duginih boja koju je obukla preko obične bele majica-tunike. Iako je kompletan look izazvao komentare tipa „da li je Marion trudna?“, ko god prati stil ove šarmantne glumice, zna da je ovo u potpunosti u njenom stilu.

Pogledajte u galeriji koje Dior kombinacije su birale Margot Robbie, Helena Christensen, Allison Williams, Leelee Sobieski i druge it cure.

Rihanna, Anna Wintour, Leatitia Casta, Helena Christensen....kada je na programu Dior revija, jedno je sigurno: prvi red biće ispunjen samo sa VIP zvanicama.