Ruskinje su po običaju high fashion elita u modnom svetu. Nose skupocene krpice i uvek su stilizovane do sitnih detalja. Dok nam je Ulyana bajkovita, Elena couture princeza, Njeno visočanstvo Duma je siempre drugačija, svoja i glamurozna.

A ovih dana se potrudila da njen stil odskoči od stila svake druge dame koju smo videli na pariskim ulicama tokom trajanja Fashion week izdanja za najnovijim haute couture kolekcijama.

Naime, ljupku Miru smo kako su dani prolazili, a revije se nizale i nizale videli stilizovanu u mahom u modele XXL veličine.

Bordo-bela kožna pelerina sa crnim detaljima, obučena preko bele košulje i iscepanog jeansa. Teget haljina ukrašena sitnim kićankama. Sivi satenski kaput. Plavi pončo geometrijskog printa. Bela, dugačka rolka bez rukava i krem haljina na široke pruge. Svi ovi modeli imali su jednu zajedničku nit, dobro dve, ako znamo da svaki potpisuju najpoznatije modne kuće: XXL ili oversize kroj.

I dok su neki prokomentarisali da je Duma nabacila koji kilogram viška koje želi da sakrije ispod grandioznih toaleta, mi smo ubeđeni da je Duma samo korak ispred drugih i da zna koliko će ovakvi modeli biti must have na jesen. Zar ne, Mira?    

Pelerine, jakne, pončo, tunike... Duma ovih dana pariskim ulicama šeta samo XXL.