Kylie Minogue koja iskače iz rođendanske torte, Kate Moss koja je otkrila svoju pozadinu u providnoj crvenoj haljini od čipke, Noel Gallagher koji je izgledao kao Deda Mraz... E, ovako se slavi rođendan!

Sa zanimljivom temom i veselim zvanicama koje su tu temu iskoristili da se stilizuju u najbolje moguće kostime koje ste videli. I da, po mogućstvu da vam peva celo veče Kylie Minogue i to nakon što je izašla iz masivne torte.

Ma, peace of cake. Bar u slučaju jednog od najvećih modnih fotografa današnjice, Maria Testina koji je sinoć glamuroznom proslavom rođendana proslavio jubilarni 60-ti rođendan u prestižnom londonskom restoranu Chiltern Firehouse.

A tema je bila živahna i vesela Havana i četrdesete godine prošlog veka, sa jasnim dress codom da će na glam događaj biti samo pušteni oni koji su obukli kostim ili u crvenoj, crnoj ili beloj boji.

Među zvanicama smo videli dizajnere Valentina i Stellu McCartney, manekenke i trendseterke Suki Waterhouse, Poppy Delevingne, Laru Stone sa suprugom, Evu Herzigovu, kao i muzičare Ritu Oro, Noel Gallaghera, Tinie Tempaha i još dosta poznatih lica.

Trk u galeriju!

Bila je ovo najglamuroznija proslava rođendana koju smo videli do sada!