Ovih dana aktuelne su prezentacije Pre-Fall kolekcija.

Nakon što se zaljubili u modne priče britanske kuće Burberry i jedinstvene Caroline Herrere koja nam je dokazala da je u sferi ženstvenih kreacija jedna od najboljih dizajnerki, još jedna Pre-Fall kolekcija nas je ostavila bez teksta.

Naime, dok čekamo da Johnny Coca preuzme vođstvo nad kućom Mulberry (na leto), kreativni tim brenda je predstavio pre-fall kolekciju inspirisanu britanskim narodnim stvaralaštvom u kojoj dominiraju plisirane vunene suknje i elegantni kaputi čistih, ravnih linija.

U više nego savršenoj kolekciji dominira print tradicionalne boje crvene opeke i bež nijansi, dok je motiv hrasta apliciran u vidu grafičkog ornamenta na romantičnim haljinama do kolena i na sivom puloveru od merino vune.

Aksesoari po kojima je Mulberry jednako poznat kao i po odeći su takođe bili efektan detalj, pogotovo torbe i cipele u lakovanoj, bordo koži koji su kompletnom stajlingu pružili jednu otmenu notu.  

Kolekcija u kojoj dominiraju plisirane suknje, čipkaste haljine, cropped pantalone i kaputi strogih linija, zaslužuje najveću moguću ocenu.