Od kolekcije nazvane "Seduction", koja u kombinaciji sa soundtrackom iz filma "50 nijansi sive" aludira na seks, možemo očekivati samo zavodljive siluete i znatnu dozu seksipila. A to nam je dizajnerka i donela. Legendarna haljina na preklop izvedena u zavodljivoj crnoj čipki, duboki dekoltei i komadi u vatreno crvenoj preplavili su njujoršku reviju.

Diane von Furstenberg za novu je kolekciju, koju je posvetila mladosti, odabrala mladu ženu koja tokom dana "suvereno vlada svojim svetom", a tokom noći "podstiče fantazije" i pritom se odlično zabavlja. Tako je danju ona uzorna studentkinja ili mlada asistentkinja u nekom officeu, a noću je preuzima alter ego.

Upravo takvu DVF ženu najbolje je dočarala mlada Kendall koja je dominirala na pisti stilizovana u mekane pulovere, zavodljivu čipku i poluprozirne čarape na tačkice.

U galeriji pogledajte kompletnu kolekciju poznate dizajnerke >>>>

izvor: buro247.hr

Juče je na Njujorškoj nedelji mode, uz soundtrack iz trenutno najpopularnijeg filmskog hita "50 nijansi sive", Diane von Furstenberg predstavila moćnu kolekciju za jesen/zimu 2015. koju je predvodila Kendall Jenner!