Kreativni duo modne kuće Kenzo, Humberto Leon i Carol Lim, jesenju fascinaciju šumom i njenim zelenilom su zamenili divljom i izolovanom pustinjom u kojoj vlada peščana oluja i opake vrućine. Upravo u jednoj takvoj prirodnoj atmosferi, ovaj duo je odlučio da uslika svoju najnoviju kampanju za Resort kolekciju, suprotsavljajući pustinji jednostavne modele u bledim nijansama bež i maslinastozelene boje.

To ipak ne znači da je ovoga puta print izostao, samo je ustupio mesto suptilnijoj egzotici odnosno printu koji je uverljivije dočarao prirodu u kojoj se nalazi– motiv kaktusa u nacrtanoj verziji ukrasio je kombinezon i kaftan u sivkastobež nijansi, dok se tekstura peska osećala u zrnastom printu u boji peska na zanimljivom kompletu koji vešto skriva siluetu tela. 

Kolekcija obiluje nosivim komadima poput safari jaknica, tunika, cargo pantalona koji zajedno donose neku industrijsku grubost. Ipak, dvojac Leon i Lim zadržao je određenu dozu ženstvenosti koja se najviše primećivala u haljinama i suknjama A kroja.

izvor: buro247.hr

Jarki print je izostao, ustupajući mesto suptilnijim desenima i malo grubljom kroju..