Klasik Nirvane "Come as you are" je bio muzička pozadina pariske revije Elie Saaba u okviru Nedelje visoke mode. To ipak nije značilo da se grunge i rock "provukao" pod kožu libanskog dizajnera i jednog od najvećih dizajnera visoke mode.   

Iz sezone u sezonu glavni trendseteri ali i pripadnici kraljevskih porodica posećuju njegove revije upravo zbog Saabove sposobnosti da osmisli najženstvenije, najspektakularnije i najbajkovitije kreacije. Bez obzira na to da li će se te haljine pojaviti na crvenom tepihu ili na nekoj gala večeri, Elie Saab kreira za ženu koja želi da se oseća kao PRINCEZA.

Pored savršenog osećaja za kroj Elie ima i neverovatno umeće da boje učini couture, da im daj taj skupoceni momenat koristeći najkvalitetnije i najbolje materijale koje različitom teskturom menjaju nijanse određenih boja.

Ovoga puta Elie se poigrao oko svih nijansi zlatne, inspirisan kako je rekao pred početak revije, svojim prvobitnim radovima koje je dizajnirao početkom devedesetih. Sama Saabova supruga je na venčanju pre 25 godina, 4. jula nosila venčanicu u zlatnoj boji.      

Zlatkaste nijanse Elie je upario sa bojom peska, kože stvarajući kontrast uz pomoć raskošnog, unikatnog veza i prozirnog šifona. Tijare na kosi, bronzana šminka i zlatna boja, kao i modeli sa poluzvonastim rukavima su kompletnoj kolekciji dali taj vintage momenat s prizvukom Orijenta.

Elie Saab je odlučio da ovoga puta n apistu pošalje najlepše orijentalne, egzotične lepotice...