Kendall i Kylie su možda imale burnu godinu- njihov otac, bivši Olimpijac Bruce Jenner je veoma transparetno prešao u Caitlyn Jenner zbog čega su obe postale predmet skandaloznih naslova... To ih ipak nije sprečilo da nastave sa osvajanjem modnog sveta!

A ima li boljeg načina od dizajniranja capsule kolekcije za Topshop? Nema! Pogotovo kada je prva kolekcija slavnih sestri za britanski brend doživela veliki uspeh! Naime, nakon velikog uspeha prve kolekcije koja je odmah rasprodata čim je lansirana u junu mesecu, sestre su odlučile da se bace u novi projekat - dizajniranje komada za Christmas kolekciju.

"Veoma smo uzbuđene zbog dizajniranja još jedne linije za Topshop", izjavile su sestre Jenner.

"Mi smo se pobrinule da ova kolekcija sadrži jedinstven izbor komada, od glamuroznih do trendi. Svaki od njih je poseban i prilagođen praznicima tako da predstavlja pravi party look u kombinaciji sa opuštenim LA street style-om."

Devojke će proslavljati praznik u krugu svoje porodice, polusestri Kim, Kourtney i Khloe Kardashian, kao i majke Kris Jenner, a ono što će poželiti za Božić je mnogo ljubavi za porodicu, prijatelje i fanove.

"Božić je za nas najlepši period tokom godine. Naša porodica praznik doživljava kao prioritet zbog čega otkazuje sve obaveze i trudi se da provede kvalitetno vreme zajedno. Sada svi živimo u različitim kućama, tako da bi bilo veoma zanimljivo da imamo mnogo proslava koje će se obavljati u domu svakog od nas. (po prvi put)"

Što se tiče same kolekcije, ona se sastoji od 15 komada koji će biti dostupni u prodavnicama i preko online shopova od 20. novembra.

U našoj galeriji možete pogledati modele sa potpisom Kendall i Kylie Jenner!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Sestre Jenner lansirale su drugu po redu Topshop kolekciju koja će, bar prema prvim utiscima, nadmašiti prethodnu!