Cipele sa krznenim detaljima su dostigle vrhunac popularnosti u poslednjih nekoliko sezona. Prvo smo ih videli u prolećnoj kolekciji brenda Céline za 2013. godinu da bi nas totalno kupile ove sezone od strane Guccija čije su "dlakave" mokasine preplavile street style. Ipak, čini se da je krajnju granicu u dizajnu obuće od krzna postavio Fendi, kada nam je predstavio najnoviju pre-fall 2016. kolekciju.

U ovoj krajnje maštovitoj i neobičnoj liniji, najviše pažnje su "ukrale" debitantne cipele sa debelom, ravnom platformom, koje su izrađene od luksuznog krzna. Pored ovih šarenih i veoma udobnih cipela, Fendi nam je predstavio kapute koji podsećaju na bademantile i flat papuče (takođe napravljene od krzna).

Ovo svakako nije prvi put da nas Fendi iznenađuje na ovaj način, s obzirom da je zaštitni znak ove kuće krzno. Ali moramo da priznamo da je Karl ovoga puta nadmašio sebe praveći veliki iskorak u svetu mode, predstavljajući nešto sasvim drugačije što će sigurno dati mnogo čari street style modi.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Izuzetna, neobična kolekcija sa puno mašte i šarenila koju nam je predstavio Fendi, pored neobičnih cipela objedinjuje i papuče i kapute koji ne ostavljaju nikoga ravnodušnim!