Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

H&M i Elle magazin proslavili dolazak kolekcije Conscious Exclusive 2018

Održiva moda jedni i pravi put ka očuvanju prirode i sveta u kome živimo!

  Izvor: foto: Jovana Tomašević

Pozitivne eko-modne vibracije juče su se osetile u Cetinjskoj 15 gde je u susret novoj H&M Conscious Exclusive kolekciji, održan koktel i fashion talk koji je stavio naglasak na važnost eko svesti i u modnoj sferi. 

Created: 2018:04:12 15:28:48

Mirjana Radulović, Danilo Drobnjak, Irena Mihajilović, Igor Ihas i Ljubica Vidačić (foto: Jovana Tomašević)

Pre panela, gosti su imali priliku da pogledaju kolekciju u kreativnom prostoru Marsh Open Space-a koji je za tu priliku pretvoren u prijatan i vrlo eko-friendly ambijent - za posluženje je između ostalog gostima bio ponuđen sok od nane, limuna i aktivnog uglja, dok se divni Branko Gašić pobrinuo za cvetne aranžmane koji su goste preneli u prirodu dok se na video projektorima smenjivala reklama kolekcije u kojoj je glavno lice predivna Christy Turlington.

Author: Jovana Tomasevic Djordje Boskovic Copyright: Jovana Tomasevic Software:Adobe Photoshop Lightroom 6.4 (Macintosh) Created: 2018:04:13 00:04:19

Glavna i odgovorna urednica Elle magazina Duška Jovanić, koja je bila moderator modnog razgovora i Danilo Drobnjak - direktor marketinga i PR H&M kompanije, Duška Dimović - menadžer za Srbiju WWF organizacije, Jasmina Stojanović - urednica Sensa magazina i Jelena Ivanović - vlasnica Model Scouting Office agencije, istakli su koliko je važno svesno posvetiti pažnju reciklaži, obnovljivim izvorima i celokupnom podizanju svesti o značaju očuvanja eko sistema.

Author: Jovana Tomasevic Djordje Boskovic Copyright: Jovana Tomasevic Software:Adobe Photoshop Lightroom 6.4 (Macintosh) Created: 2018:04:13 00:14:33

Duška Jovanić, Danilo Drobnjak, Duška Dimović, Jasmina Stojanović i Jelena Ivanović (foto: Jovana Tomašević)

Duška Jovanić zatvorila je panel uz konstataciju koliko je H&M posvećen ekologiji jer u svim H&M prodavnicama može da se reciklira stara garderoba bilo kog brenda, a za uzvrat kupci dobijaju vaučer sa popustom od 15 odsto za omiljeni artikal. Ubrzo kreće akcija koja traje od 23 - 29.04. kada se dobijaju 2 vaučera umesto jednog.

Created: 2018:04:12 15:29:59

Danilo Drobnjak i Natalija Cvetković (foto: Jovana Tomašević)

Kolekcija koja je juče predstavljena je pravi korak napred u održivosti i stilu: za 2018. godinu kolekcija je rađena od održivog materijala, pod nazivom ekonil – 100% regenerisano najlonsko vlakno od ribarskih mreža i drugog najlonskog otpada. 

Author: Jovana Tomasevic Djordje Boskovic Copyright: Jovana Tomasevic Software:Adobe Photoshop Lightroom 6.4 (Macintosh) Created: 2018:04:13 00:05:59

Događaj na kojem je bilo puno poznatih ličnosti organizovan je u saradnji sa Elle magazinom, a divno osunčano popodne u prostoru Marsh Open Space-u proteklo je znaku nama dragih i divnih gostiju kao što su Ivana Maksimović, Filip Maksimović, Jasmina Šupeljak, Dunja Jovanić, Đurđa Stojiljković, Tijana Žunić, Vlada Savić i drugi.

Created: 2018:04:12 16:59:01

Filip Maksimović (foto: Jovana Profimedia)

Created: 2018:04:12 15:19:40

Natalija Cvetković i Mina Krstić (foto: Jovana Tomašević)

Kolekcija, inspirisana kreativnim domom švedskih umetnika Karin i Carla Larssona sa kraja 19. i početka 20. veka, pojaviće se 19. aprila u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj, kao i u drugim izabranim H&M radnjama širom sveta.

Pogledajte u galeriji detalje sa događaje >>>>

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Moda

Celebrity