Za proleće / leto 2019, Victoria je osmislila capsule kolekciju od 11 komada, koristeći siluete iz njene bogate karijere kao bazu. Smatra se da je ova kolekcija megamiks komada koje su njeni klijenti voleli protekle decenije - po nešto da začini svačiji stil.

Na sajtu Victoriabeckham.com, 22. marta puštena je u prodaju kompletna kolekcija čiji se komadi kreću od 950 do 1.825 funti, a obuhvata kako dnevnu odeću, tako i modele koji su kreatorkina preporuka za posebne momente.

Paleta?

Slonovača, crna i crvena.

"U arhivama sam se podsetila perioda do 10-godišnjice svog brenda, preispitala neke od mojih omiljenih stilova i ponovo ih zamislila za današnju Victoria Beckham ženu", kaže Victoria.

"Kolekcija slavi početke mog brenda i ono što smo postigli, te nudi bezvremenske haljine za sve prilike koje se neprimetno uklapaju u bilo koju garderobu."

(Victoria Beckham u pobedničkoj demonstraciji: Najsofiticiraniji način da nosite neon boje)

Na pitanje u čemu je tajna uspešnog prelaza od pop zvezde do dizajnera, koji odeva dame poput Meghan Markle i Amal Clooney, britanska kreatorka odgovara: Osluškivala sam svoje klijente od samog početka do danas.

Devet nama najzanimljivijih modela čeka vas u galeriji.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Victoria Beckham već godinama uspešno koristi nostalgiju za publicitet svog brenda.