Kultni američki dizajner ove godine svali 50 godina od osnivanja svoj istoimenog brenda. U to ime, odlučio je da predstavi torbu RL50, koja spaja jahačke detalje i zanatsku kožu, koje su u središtu baštine brenda, ali i praktičnu sofisticiranost moderne žene.

Inspirisana vintage torbom za putovanje, moderna silueta RL50 ima funkcionalnost "ušivenu" u šavove.

Sa svojim pojasom i zakrivljenom gornjom linijom, dizajn torbe dolazi u četiri veličine (mini, srednji, veliki i xxl) te dostupnost u nekoliko "gipkih" materijala (uključujući teleću kožu, zmijsku kožu, kožu aligatora i noja) kako bi zadovoljio sve ukuse i stilove. 

(Victoria Beckham predstavila 11 ekskluzivnih haljina inspirisanih njenom prošlošću)

"Pre pedeset godina krenuo sam sa idejom i snom", komentarisao je Lauren na godišnjici svog poslovanja. "Za mene to nikada nije bilo pitanje  mode, već se u startu radilo o trajnom stilu i izgradnji života s ljudima koje volite".

Lice kampanje je manekenka Taylor Hill, dok su Oprah Vinfrey i Martha Stewart, izabrana za sveukupnu kampanju posvećenu jubilarnoj godišnjici, i to je takođe moć Ralpha Laurena - njegove modele možete zamisliti na ženama svih uzrasta i background-a.

I zaista, Priyanka Chopra, Poppy Delevingne, Caro Daur i Gala Gonzalez su već viđene sa ovom torbom u ruci na ulicama Njujorka, Londona i Pariza.

Odlučno moderan i bezvremenski, RL50 je sada dostupan za kupovinu na odabranim Ralph Lauren globalnim predvodnicima i Ralphlauren.com.

Pridružite se klubu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/