Toga dana, od 17 sati, prvi put u regionu se na jedan dan zatvara Ulica kralja Petra, koja već godinama važi za modni epicentar Beograda, i pretvara se u genijalnu shopping zonu u kojoj će se iskustvo kupovine pretvoriti u nezaboravan večernji provod.

U saradnji sa Wolt dostavom, elegantne pozivnice za VIP goste koji će imati privatno otvaranje Fashion Street-a od 16h do 17h, su svima lično dostavljene na kućnu adresu, sa VIP narukvicom i mini buketima suvog cveća koji je priredila Cvećara Ivona.

Šta planirate da kupite na Elle x L:AW Concept Fashion Marketu sutra? 
Vuk Papić 

Posetioci ovog Elle događaja, prvi put otvoren za sve, mogu uživati u live DJ nastupima, matineu od 17h do 24h i naravno, u shoppingu koji podržava lokalne dizajnere i preduzetnike!

Na štenderima možete izabrati komad koji vas interesuje od predstavljenog dizajnera, dok će hostese pomoći u procesu kupovine. Kada se odlučite za određeni komad, hostese će vam pomoći da preko Wolt aplikacije ili L:AW Concept sajta odmah poručite željeni proizvod. Na kraju Fashion Street-a, gde se nalazi Wolt prodajni pult, posetioci mogu preuzeti komade koje su poručili tokom događaja.

Jedna ulica, dva brenda, 130 dizajnera. Vidimo se sutra i happy shopping!

Vuk Papić Kupite fashion komade putem Wolt aplikacije!