Nakon što smo proteklu godinu gotovo prespavali i većinu svog vremena proveli u kući, poseban događaj prošlog vikenda je predstavio savršenu priliku tokom koje su se spojile dve stvari koje su nam najviše nedostajale - kupovina i večernji izlazak!

Najprodavaniji modni magazin na svetu Elle i online šoping platforma L:AW Concept su 24. jula od 17h do 24h organizovali prvi regionalni Fashion Street - otvoren događaj koji je spojio modu, druženje i nezaboravni provod. Po prvi put se na jedan dan zatvorila Ulica kralja Petra, koja već godinama važi za fashion epicentar Beograda, i pretvorili je u modni market na otvorenom.

VIP otvaranju, koje je trajalo od 16h do 17h, su prisustvovali odabrani influenseri iz modne industrije koji su imali priliku da uživaju u posebnom prostoru sa pogledom na celu ulicu iznad #myglo party bine i da prvi vide koji dizajneri sa L:AW Concept platforme su izlagali na Fashion Street-u. Upravo tu su doživeli atmosferu koju je stvarao DJ na početku događaja dok su mogli da se posluže koktelima sa Aperol Spritz bara ili raznim vinama sa Vinarija Zvonko Bogdan štanda.

Posle VIP otvaranja je Elle x L:AW Concept događaj po prvi put bio otvoren za sve i prolaznici su mogli da osete ekskluzivnu atmosferu Fashion Street-a! Od Hendrick’s Gin bine i predstavljanja Jaguar F-Pace modela do Cvećara Ivona štanda i ponude Ferdinand knedla i Kafeterije, sve je bilo dostupno. Kako se spuštalo sunce, krenula je #myglo party žurka koja je najavljena konfetama u 21h i svi prisutni su uživali u slavljeničkoj atmosferi do ponoći. Za online brzu i jednostavnu kupovinu odabranih komada sa FASHION STREET-a, pobrinuo se Wolt.

Ipak, pored fenomenalne atmosfere, naglasak je pre svega bio na podršci koja se pružila lokalnim modnim i beauty preduzetnicima u najvoljenijoj ulici u Beogradu na prvom ikada Fashion Street-u u Srbiji!

Realizaciju ovog projekta podržali su British Motors kao i opština Stari grad i Grad Beograd - Sekretarijat za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima bez čije podrške realizacija ovog događaja ne bi bila moguća.

Press Zavirite u atmosferu u Ulici kralja Petra!