Kako bi izgledao savršeni modni vodič za kupovinu ove sezone?

  1. Istražite najnovije trendove na Elle magazinu
  2. Analizirajte svoj garderober – šta vam nedostaje i šta se uklapa u vaš stil
  3. Krenite odmah u kupovinu u shopping centar Promenada jer veliki popusti važe samo ovog vikenda!

Nova godina se približava, a sa njom dolazi i veličanstven osećaj „novog početka“. Kreiramo nove rezolucije, ideje i ciljeve, a u skladu sa tim potrebna nam je i nova, osvežena odeća u kojoj ćemo se osećati kao najbolja verzija sebe.

Pritisnite reset i počnite ispočetka – bez izgovora. Ako nas je prethodna godina nečem naučila, to je da ne čekamo pravi trenutak, već da ga sami stvorimo.

I jesmo – sa shopping centrom Promenada u Novom Sadu koji slavi 3. rođendan i poziva vas da ga proslavite uz fantastične popuste i besplatan parking tokom 4 dana akcije od 11. do 14. novembra!

Ako uzmete u obzir da će nam za zimu 2021/2022. biti potrebni novi blejzeri, zimski kaputi, zimske čizme, svečane haljine, kožne pantalone, XXL torbe… baš kao i nove rukavice, slušalice, parfemi & advent kalendari, onda ne može a da vas ne obraduje činjenica da vas 20% popusta očekuje u Fashion & Friends, Replay, Guess, Superdry, The Body Shop, L’Occitane, Gigatron, Adidas i mnogim drugim radnjama, te 30% u Springfildu, Jasminu, Extreme Intimu… a 10% na kožu i galanteriju i 20% na tekstil u Mona radnji.

Naravno, ovo je samo deo impresivne rođendanske ponude koju će pratiti i foto-konkurs #mojpromenadatrenutak.

Vidimo se!

tc PROMENADA-7 (1)
Promo 

Promenada Novi Sad je najveći šoping centar u Vojvodini u kome se na 49000m2 nalazi preko 160 brendova. Jedinstveno i široko iskustvo kupovine ogleda se i kroz prisustvo najpoznatijih svetskih i domaćih brendova (https://promenadanovisad.rs/prodavnice/) kao što su Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Oysho, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, Reserved, Mohito, Armani Exchange, Calvin Klein Jeans, Diesel, Reply, Kigili, Mona, Calzedonia, Fashion & Friends, Nike, Intersport, Buzz, Sport Vision, Gigatron, iStyle, The Body Shop, L'Occitane i mnogi drugi. Pored ponude za kupovinu PNS nudi veliki izbor brze hrane i restorana kao i prelepe terase. Posetioci su dobrodošli sa svojim ljubimcem. Na niovu -1 se nalazi I moderno opremljen pet shop – Pet Republic. Prostrana garaža na 8 nivoa i 1500 parking mesta.

Promenada Novi Sad je nosilac sertifikata o usaglašenosti sa COVID-19 sigurnosnim merama dobijenim od strane Centra za bezbednu kupovinu (SSC), nezavisne švedske kompanije koja procenjuje bezbednost šoping centara širom sveta. Dobijanje ovog sertifikata je dokaz da šoping centar posluje u skladu sa međunarodnim zdravstvenim standardima i nudi kupcima sigurno iskustvo kupovine link: https://promenadanovisad.rs/dogadjaji/od-tebe-krece-sigurna-kupovina/. Promenada je takođe u saradnji sa Gradom Novim Sadom omogućila građanima i mesto za vakcinaciju koje je otvoreno svakim danom od 10 do 19h link: https://promenadanovisad.rs/dogadjaji/trenutak-za-imunizaciju-u-promenadi/.