Engleska rok zvezda Skin još uvek ima moćan, autentičan look koji je magnet za mnoge stvaraoce, pa i modne kuće. Svesni koliko je Skin originalna, ljudi iz italijanskog brenda Sisley su ovu poznatu muzičarku angažovali za lice svoje prolećne kampanje. 

Glavna pevačica benda Skunk Anansie, jednog od najpoznatijih rok sastava iz Italije je odavno stekla armiju fanova koji su prepoznali njen moćan glas ali i autentičan stil koji je miks rokenrola, gotik sofisticiranosti i edgy stila.

Skin je žena koja projektuje moćan seksepil i energiju koja je toliko intezivna i jaka a u kampanji je pozirala u svom stilu, sa kožnim detaljima, osmehom i stavom.

"Pratim modu i volim da budem deo modnih priča nalik ovoj. Ja sam rok pevač, pokret i energija su sastavni deo mog života..." 

Kampanju je fotografisao Federico De Angelis.

“Obožavam ovaj trenutni trend da ne postoji podela na polove, tu neutralnost polova. Moj stil su uvek inspirisale jake, moćne žene iz sveta muzike poput Debbie Harry, Patti Smith i Grace Jones. Upravo ove žene su dame koju su zaslužne itekako za tu neutralnost i jednakost polova jer su od početka karijere nosile odelo muškog kroja, u paru sa kombinezonima i visokim potpeticama." 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

Slobodna, svoja i kreativna, Deborah Anne Dyer, daleko poznatija pod imenom Skin je bila prirodan i odličan izbor kampanje koja nosi naziv "Under my skin".