Mlađa sestra legende britanskog modelinga, Lottie Moss koja je pre dve godine potpisala ugovor za agenciju Storm, od tada nije baš imala priličan broj angažmana, ali to je bilo za očekivati s obzirom da je Lottie tad imala tek 16 godina...

Međutim, nije da nije bilo zavidnih pojavljivanja Mossove. Videli smo je i CK kampanji, zatim u editorijalu Teen Voguea pa i na reviji Sonie Rykiel na prethodnom FW izdanju.

Ovoga puta, sada već 18-godišnja Lottie je lice prolećne kampanje američkog brenda aksesoara Botkier. Fotografije je uslikao Mark Iantosca na kultnim njujorškim adresama — stepenicama Metropolitan Museum of Art, kao i ispred centra Jacqueline Kennedy Onassis Reservoir u Central parku.

"Veliki sam fan Botkiera pa me je oduševilo kada su mi prišli s predlogom da budem zvezda njihove kampanje za prolećnu kolekciju. To je izuzetna čast s obzirom da trenutno veliki broj mladih manekenki je daleko uspešniji i popularniji od mene. Brend kao brend ima jednu sofisticiranu, edgy estetiku koja je bliska mom stilu."  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija