Nakon što nam je "zagrejala" hladne zimske dane vrućom linijom donjeg vešaa, dizajniranog u saradnji s renomiranim italijanskim brendom Yamamay, temperamentna Naomi Campbell ponovo pokazuje svoje čari u limitiranoj prolećnoj kolekciji donjeg veša, koja će osigurati Valentinovo za pamćenje.

Prelepa legenda svetskog modelinga ponovo je otelotvorila odvažan duh te drsku senzualnost brenda, a fotografije veterana, Maria Testina, prikazuju samouverenost britanskog supermodela dok nosi najljpše artikle iz prolećne kolekcije.

(Dita von Teese: Kako da odaberete savršen veš za Dan zaljubljenih)

Elegancija, stil i seksepil ključni su elementi #IAMNAOMICAMPBELL kolekcije. Ljubičasta, crna i boja fuksije dominiraju paletom boja, a ističu ih vešto promišljeni detalji, visokokvalitetni materijali te prozirni elementi.

Kolekcija je podeljena u četiri linije.

Catchy linija je provokativna i drska u kombinacijama crne i ljubičaste boje s detaljima poput čipke i crnih satenskih mašnica. Gaćice i grudnjaci iz Vixen linije zavode rafiniranim crnim detaljima koji odgovaraju telu svake žene.

(Video dana: Kampanja za veš u kojoj poziraju PRAVI MUŠKARCI)

Showy odmah zapinje za oko svojom elegantnom čipkom i romantičnim akcentima od tila u boji pudera, dok Hazardous pleni pažnju upečatljivom fuksija nijansom.

izvor: gloria.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija