Možda niste stigli da primetite, ali prilikom održavanja Fashion Week izdanja za proleće/leto 2015, uličnim stilom su dominirale iscepane majice, džemperi, bluze, tunike…

Iako ne znamo koliko dugo će opstati ovaj trend, evidentno je da u poslednje vreme, glavne trendseterke današnjice obožavaju svoju ležernost da nose u vidu majici koje izgledaju kao da su imale mali incident. Odnosno, kao da ste izašli u sasvim normalnoj majici koju ste slučajno pocepali usput, dobivši u startu dva šlica sa strane!

Na ulicama Njujorka i ostalih modnih metropola nismo videli samo obične majice s ovim detaljem, već i dugačke tunike, košulje-tunike, vunene haljine koje su devojke kombinovale s kožnim suknjama, jeansom, pencil suknjama i drugim modelima. 

Pogotovo je bio zanimljiv look mlade Danielle Bernstain (blogerka iza We Wore What) koja je pamučnu dugačku tunika-haljine nosila preko tamnog, skinny jeansa i Birkenstock papuča. Ok, to je spring/summer, ali definitivno možete da se inspirišete za fall: pončo + poluduboke čizmice na primer?    

U svakom slučaju, ovaj detalj vam pruža priliku da budete najkul cura u prostoriji.

Zato, da smo vas videle bar jednom u nečemu pocepanom. I da, iscepani jeans se ne računa. Samo gornji delovi.