Svima je dobro poznata vest da su Pariz ovih dana posetile popularne manekenke, anđeli Victoria’s Secreta, kako bi prošetale najluksuznije kreacije na reviji koja se po prvi put organizuje u francuskoj prestonici. 

U pauzi između snimanja one su nosile jedinstvene off duty outfite, koji se mahom zasnivaju na nekoliko ključnih komada kao što su skinny jeans ili trendi pantalone na pertlanje, crop topo i bodi.

I među najvećim zvezdama modelinga kao što su Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Joan Smalls, primetili smo look Georgie Fowler, mlade manekenke u usponu, koja je imala debakl na reviji VS brenda.

Reč je o zanimljivom outfitu koji nas vraća u eru supermodela devedesetih, a njen look nas je nesumnjivo podsetio na onaj koji je nekadašnji top model, Cindy Crawford prošetala pre više od dve dekade...

Na sledećoj strani pogledajte outfit Georgije i Cindy....

PageBreak

Lepa Novozelanđanka je zakoračila na ulice Pariza u fantastičnoj odevnoj kombinaciji koja se sastoji od jeansa visokog struka, crne rolke i dugačke kožne jakne. 

Ako vam se Georgijin look čini poznatim, to je iz dobrog razloga: Cindy Crawford je nosila gotovo identičan outfit, koji nam je predstavila u Njujorku, 1991. godine.

Foto: Instagram / lovelysvintage

Naravno, Georgia je napravila nekoliko neophodnih izmena u svojoj kombinaciji- ravan jeans je zamenila nešto širim zvoncarama i dodala je naočari i okrugle alke.

Foto: Instagram / cindycrawford

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/