Kada su na Milanskoj nedelji mode umesto poznatih glumica, muzičkih zvezda i modnih blogera za svoj prvi red izabrali klince, tačnije milenijumse, Dolce & Gabbana su svima pokazali da razmišljaju (uvek) unapred. Slavni italijanski duo čije kolekcije ali i kampanje pršte od pozitivizma, seksepila i zabave shvatili su da budućnost pripada nekim novim klincima, odnosno deci poznatih glumaca i modela.

Zato su svoj kompletan prvi red angažovali za snimanje najnovije kampanje! 

U kampanji za leto 2017. pojavili su se tako glumica Zendaya, francuska manekenka Thylane Blondeau, zvezde društvenih mreža Sonia Ben Ammar i Luka Sabbat, glumac Cameron Dallas, zatim sin Cindy Crawford - Presley Gerber, sin Judea Lawa - Rafferty Law, sin Tommyja Leeja i Pamele Anderson - Brandon Thomas Lee i mnogi drugi.

Kampanju je snimljena na Kapri ostrvu u Italiji, a iza objektova je bio Franco Pagetti Lensed.

Modeli, od kojih najstariji Cameron Dallas ima 22 godine, a najmlađa Thylane Blondeau svega 15, snimljeni su u razigranoj atmosferi, okruženi simbolima Italije, hranom, vespama i tirkiznim morem - potpuno u stilu Dolce & Gabbana.

Izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/