Jennifer Lawrence je do sada bila deo nekoliko Dior kampanja, od kada je imenovana za ambasadora francuske kuće, još 2012. godine. Za ovu jesenju kampanju Jenn je u potpuno novom izdanju - nonšalantna i opuštena do maksimuma ispred objektiva fotografkinje Brigitte Lacombe. 

Lacombe, koja je takođe fotografisala prolećnu kampanju ovoga puta je Jennifer uslikala u crno-beloj tehnici i mahom u sedećoj pozi, ispred belog zida a jedini detalj u tom celom prostoru je masivan beli jastuk koji služi i kao lazy bag na kom glumica sedi.

Lawrence u kampanji nosi modele iz kampanje - jeans i crnu Bar kožnu jaknu koju je prebacila preko modela majici koje već sada imaju status kultnih: We should all be feminists i Dior Addict. Jennifer izgleda super relaksirano, udobno i sa stavom ali i kao većina dama koje srećemo ovih dana i koje se opredeljuju za ovakve kombinacije.  

Nove fotke se razlikuju prilično od prethodnih Dior kampanja u kojima je Jennifer više pozirala i bila nekako prefinjenije stilizovana. Za to je velikim delom zaslužna Maria Grazia Chiuri koja je odlučila da brend više približi mlađoj publici, tj Milenijumcima. 

Aksesoari su takođe veliki deo Lawrenceovog stajlinga - glumica nosi choker ogrlicu, nekoliko dugačkih svedenih, minimalističkih ogrlica sa privescima ptica i efektno prstenje, dok je veliki deo kampanje posvećen i Dior torbama -  Lady Dior, koja izgleda urbano i mladalačko sa malo širim kaišem, zatim C’est Dior, inspirisanu arhivskim Dior torbama i Dioraddict, novi model torbi.

Kampanja će premijerno osvanuti u majskim izdanjimam modnih magazina.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/