Čuvena Britanka proslavila je uspeh linije Kate Moss for Fred u legendarnom hotelu Riz, u društvu Christiana Louboutina, koji se tamo pojavio kao njen pratilac. Kejt je već imala priliku da se nađe sa druge strane zida u modnoj industriji kada je sarađivala sa brendom Topshop i francuskom kućom Longchamp sa kojima je učestvovala u dizajniranju odeće i torbi, ali je ovo bio prvi put da kreira nakit. Njena kolekcija ima 22 komada nakita, među kojima su ogrlice, prstenje i minđuše. Oblci na nakitu prate simbole sa njenih tetovaža, sidro, zvezdu, polumesec...

Kolekcija će se prodavati online i u luksuznom delu Harrods robne kuće u Britaniji, a cene će se kretati između 400 i 40.000 funti.

U međuvremenu, Kejt je napravila svoj come back na modnu pistu, kada je zatvorila Louis Vuittonovu reviju za proleće/leto 2012 noseći belu čipkanu haljinu ukrašenu perima, koja podeća na venčanicu. Ovaj put pokazala je svoju nežnu stranu, za razliku od prošlogodišnjeg pojavljivanja, kada je izašla na pistu, takođe na Vuittonovoj reviji, pušeći cigaretu i noseći minimalni kožni kostim inspirisan dominatriksom, što je izazvalo burne reakcije.